Χαλκιδική

Απέραντο γαλάζιο...ατέλειωτες αμμώδεις παραλίες και πανέμορφες ακτές που εκτείνονται σε 550 και πλέον χλμ., βραβευμένες με 32 γαλάζιες σημαίες. Βαθύ πράσινο...κωνοφόρα που αγγίζουν το κύμα, μυρωδιά ρετσινιού και αλμύρας.

Ένας μοναδικός συνδυασμός στο Αιγαίο! Χαλκιδική, ένας τόπος γόνιμος, πλούσιος σε βλάστηση και ζωή, χρώματα και αρώματα, δύναμη και γαλήνη. Ασημένιοι ελαιώνες, χρυσαφένιες εκτάσεις σιτηρά και απέραντοι αμπελώνες δίνουν πλούσιους καρπούς.

Ένας παράδεισος γεμάτος μυστικά

Αριστοκρατικά αρχοντικά σπίτια, περίτεχνα χειροποίητα υφαντά, ξεχωριστή τοπική κουζίνα και κρασί, αρχαίοι θρύλοι και δημοτικά τραγούδια, πανηγύρια και γιορτές σμιλεμένα από ιστορία 2.500 χρόνων.

Η Χαλκιδική του σήμερα: άρτια ξενοδοχειακή υποδομή, πολυτέλεια και άνεση, καζίνο και βραβευμένες με γαλάζια σημαία μαρίνες, spas και εμπορικά κέντρα, οργανωμένοι συνεδριακοί χώροι, καλό φαγητό και κρασί, beach bars και clubs.

Διεθνή φεστιβάλ, πολιτιστικές εκδηλώσεις, πανηγύρια και γιορτές και ακόμη ατέλειωτες δυνατότητες άθλησης και ψυχαγωγίας. Ένα από τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά τουριστικά προϊόντα, που η Χαλκιδική ξέρει να προσφέρει με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.