Ξενοδοχείο Ορίζοντας

Το ξενοδοχείο Ορίζοντας βρίσκεται στα Νέα Πλάγια στην δυτική Χαλκιδική μόλις 56 χλμ. από την Θεσσαλονίκη και 45 χλμ. από το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου μας βρίσκονται σε απόσταση μόλις 40 μέτρων από την παραλία είναι το ιδανικό κατάλυμα για ξεκούραση και χαλάρωση όλο τον χρόνο και στις καλοκαιρινές σας διακοπές στην Χαλκιδική.

Τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα για να καλύψουν την κάθε σας ανάγκη.

Διαθέτουν ψυγείο, κουζινάκι, οικιακά σκεύη, δορυφορική τηλεόραση , πρόσβαση στο Internet και κλιματισμό. Κάθε δωμάτιο έχει διαφορετική διακόσμηση προσφέροντας το καθένα με το προσωπικό του στύλ ψυχική ανάταση καθώς και σωματική ευεξία. Παρέχουν χαλάρωση χάρη στο άνετο περιβάλλον σε συνδυασμό με ξεκούραστο ύπνο στα ορθοπεδικά κρεβατοστρώματα και μαξιλάρια της COCO-MAT. Επίσης σε όλα τα δωμάτια υπάρχει μπαλκόνι, τα περισσότερα με θέα την θάλασσα, όπου μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε την θέα.

Τα δωμάτια μας τα οποία βρίσκονται στην παραλία στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 μέχρι 5 άτομα.

Το ξενοδοχείο Ορίζοντας διαθέτει δωρεάν ομπρέλες στην παραλία όπου μπορείτε να απολάυσετε τον ήλιο και την θάλασσα. Επίσης υπάρχει καφετέρια στον υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου όπου μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας ή το ποτό σας παρέα με φίλους .